Есента идва със смяна на настроението, цветовете, с нови вдъхновения и нови идеи. Някои от тях вече познаваме, но са претърпели някои промени и отново се завръщат – както винаги е било в света на модата. Вижте тенденциите в света на бижутата за новия сезон – от подиумите на световните модни столици и колекциите на големите дизайнери. Кои от тях ще последвате?

Пискюли

След като се завърнаха върху дрехи и обувки, пискюлите през този сезон са хит и върху бижутата. Закачлив детайл с усещане за свобода! В Elite Precious можете да откриете този мотив както в златните, така и в сребърните ни колекции:

Златно колие Сребърно колие
Златно колие Сребърно колие

Животински елементи

Те сякаш никога не са излизали от мода. А ние можем да ви предложим най-разнообразни форми, в които да ги включите в своята есенна визия – като цяло бижу или животински мотиви върху геометрични форми:

Сребърен пръстен Златни обеци водно конче Златен пръстен
Сребърен пръстен с животински шарки Златни обеци водно конче Златен пръстен с рубини, аквамарини и циркони

Завръщането на перлите

Коко Шанел налага перлите като задължителен елемент в гардероба на изтънчената и стилна дама и те остават незаменима класика. Този сезон обаче намират място и сред актуалните трендове. Чудесен повод да извадите любимите бижута или да добавите някое ново към колекцията си!

Висящи обеци с перли Обеци от розово злато с перли
Висящи обеци с перли Обеци от розово злато с перли

Златни ключове

Още една класика, която намира своето място и в актуалните тенденции. Златните ключета са обичан аксесоар и предпочитан модел медальон, защото често се възприемат и като талисман. Може би вече имате златно ключе, а ако не – сега е моментът да изберете:

Златен ключ  Златен ключ - колие
Златен ключ – медальон Златен ключ – колие

 

Слоеве от медальони

Дайте свобода на въображението си и комбинирайте! Дългите колиета с медальони с различна дължина носят младежко очарование и чрез избора си можете да изразите още по-свободно своя стил. Ако пък предпочитате бързите готови решения, дизайнерите са помислили и за това и предлагат колиета, които пресъздават този ефект:

Сребърно колие Сребърно колие Сребърно колие
Сребърно колие Сребърно колие Сребърно колие

Златни обеци – халки

Тези обеци носят асоциации за едни цветни времена – 80-те и началото на 90те години, диското, хип-хоп културата. Можете да ги извадите от гардероба и отново смело да ги носите! Или да си купите нови:

Златни обеци - халки Златни обеци - халки
Златни обеци – жълто злато Златни обеци – жълто и бяло злато

 

Гривни верижки

Верижките са изключително подходящ аксесоар за ежедневието – удобни и съчетаващи се добре както с бизнес облекло, така и с дънки и блуза за свободното време. И за да сте съвсем в крак с модата, можете да ги комбинирате, подобно на колиетата.

Златна гривна Златна гривна Златна гривна
Златна гривна Златна гривна Златна гривна

Save

Save

Save

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail