СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Още изгледи

Качествени бижута

Златно колие с име

Кат. № zlatno-kolie-s-ime

Наличност: В наличност

450,00 лв.

Колието с име отдавна е предпочитан модел, но заслугата то да придобие наистина култов статус е Кари от "Сексa и града". Тя беше неразделна със своето бижу и го превърна в истинска класика.


Колието с име е прекрасен избор за персонализиран подарък - за рожден ден, годишнина или друг личен празник. Съвременната технология на изработка позволява то бъде много фино и нежно.


Цената е фиксирана, независимо от броя букви в името.


Как става поръчката?


Колието може да бъде изработено от жълто, бяло или розово злато.


Избрали сме най-подходящият тип синджир за медальон от този тип - халка-в-халка (плетка "Гучи"). Дължината е до 45 см. - за да застане надписът по-най-добрия начин, когато го носите. 


Всеки медальон се изработва изцяло ръчно - така Вашето бижу е наистина неповторимо. Изпратете ни своята заявка с желаното от Вас име и наш представител ще се свърже с Вас, за да уточните всички необходими детайли.


Обичайният срок за изработка е до 10 дни.


*Колието с име се изработва индивидуално, по лична заявка и не участва в промоции и намаления.

Допълнителна информация

Това бижу е уникат. Продуктът може да бъде доставен в рамките на не повече от 72 часа. В пратката ще намерите допълнително сертификат за гаранция и съответния фискален документ. Прочетете повече за нашата доставка.

Нашите бижута са произведени по съвременна технология, която позволява те да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни. Скъпоценните камъни, вложени в тях, са монтирани, а не залепени, което допринася допълнително за тяхната здравина и издръжливост. Научете повече за качествените бижута.

Всички продукти в този електронен магазин се предлагат съгласно Удостоверение за регистрация от Министерство на финансите за преработване и търговия с благородни метали и скъпоценни камъни.

Посочената цена е с включен 20% ДДС.

Материал:
Злато
Пол:
Жени, Деца
Колекция:
Не
Повод:
Не