СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Още изгледи

Качествени бижута

Брачна халка

Кат. № ELITE4731

Наличност: В наличност

880,00 лв.

Нашите сватбени халки се изработват по индивидуална поръчка – с Вашите размери и според Вашите предпочитания за дизайна им. Цената на халките, за разлика от останалите бижута в магазина ни, се определя от грамажа им.


За да можем най-бързо да ви направим оферта за изработка, моля, изпратете ни запитване, в което посочете следната информация:


  • Размер на халката/халките
  • Предпочитен цвят злато / комбинация от цветове
  • Камъни – дали да има камъни и какъв вид
  • Ширина на халката/халките
  • Срок, в който трябва да бъде изпълнена поръчката

При този модел вариантите за избор са:


Избор на цвят злато:


Жълто злато (Ако желаете можете да заявите цвят на златото по Ваш избор - бяло, жълто или розово, както и да определите разположението му върху халката)


Камъни:


Ръчно монтиран циркон (При заявена поръчка можете да изберете дали халката да бъде с камъни: циркони или диаманти, или да бъде в изчистен вид - без камъни)

Допълнителна информация

Този продукт е ръчно изработен и отговаря на най-високите стандарти в съвременното производство на бижута, както и на последните модни тенденции в ювелирното изкуство. Брачната халка може да бъде изработена съобразно изискванията на клиентите. Вие можете да определите както модела, така и цветът на златото, от което той да бъде изработен. Вариантите за цвят са: бяло, жълто, розово, черно и кафяво злато, както и комбинации между тях. Скъпоценните камъни, вложени в халките, са монтирани, а не залепени, което допринася допълнително за тяхната здравина и издръжливост. Възможността за избор на камъни в халките позволява брачните бижута да се индивидуализират. Вариантите са много и зависят изцяло от Вашият вкус. При нас сами можете да изберете къде на халката Ви да се монтират камъни, колко да бъдат и какви (циркони или брилянти). Ако моделът Ви харесва повече в изчистен вид, то можете да заявите своето желание и да изроботим Вашите персонализирани халки във вариант без камъни. При желание, халките Ви могат да бъдат гравирани ръчно, като цената на услугата е 15 лв. Ще имате възможост да въведете размера, който желаете в полето за коментари на последната стъпка преди да завършите Вашата поръчка.

Кой е моят размер?

От голямо значение е размерът, който посочвате при поръчка да бъде точен, тъй като тези халки се изработват само и единствено за Вас. Това са пръстени, които не подлежат на допълнителни корекции в големи диапазони. Ако не сте сигурни за Вашите размери, моля обадете ни се на телефон 0894 467641, за да Ви посъветваме как да Ви бъде взета точната мярка. В зависимост от модела, възможните размери на халките са между 40 и 75.

Продуктът може да бъде доставен в рамките на не повече от 3 работни дни, а ако е направена индивидуална поръчка- в рамките на 14 работни дни . В пратката ще намерите допълнително сертификат за гаранция и съответния фискален документ. Прочетете повече за нашата доставка.

Ако поради някаква причина се окаже, че това бижу не е подходящо за Вас или Вашите близки, в рамките на един календарен месец след покупката ще Ви върнем парите или ще го заменим, без да задаваме каквито и да били въпроси. Възстановяването на сумите за върнати продукти става само по банков път на посочена от клиента банкова сметка. Закупени бижута се приемат обратно само ако междувременно не са били употребявани и в оригиналната им опаковка, придружени от сертификата за гаранция. Поради нежната природа на тези продукти, запазваме правото си да не приемаме продукти, които са били повредени при употреба. Вижте нашата Политика на връщане.

Нашите бижута са произведени по съвременна технология, която позволява те да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни. Скъпоценните камъни, вложени в тях, са монтирани, а не залепени, което допринася допълнително за тяхната здравина и издръжливост. Научете повече за качествените бижута.

Всички продукти в този електронен магазин се предлагат съгласно Удостоверение за регистрация от Министерство на финансите за преработване и търговия с благородни метали и скъпоценни камъни.

Посочената цена е с включен 20% ДДС.

Материал:
Злато
Пол:
Жени, Мъже
Колекция:
Елит
Повод:
Сватба