СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Как да поръчам

При оформянето на Вашата поръчката е необходимо да се следват следните няколко лесни стъпки:

Добави в кошницата

Когато добавите избрания от Вас продукт във Вашата персонална виртуална кошницата чрез бутона "Добави в кошницата" ще се отвори нова страница, в която ще видите списък на добавените от Вас бижута. Ако желаете да продължите с пазаруването, всичко което е необходимо е да изберете опцията „Продължи с покупките”.

След като сте избрали бижутата, които искате да закупите и искате да завършите поръчката, кликнете върху червената икона в горния десен ъгъл на страницата, за да се върнете отново във Вашата виртуална кошница. След това изберете опцията "Продължи към разплащане", като кликнете на бутона в дясно на страницата. Системата ще Ви препрати към "Метод на разплащане".

 

 

Метод на разплащане

Методът на разплащане изисква регистрация на клиента, като това гарантира удобство при бъдещи покупки! 

Ако не желаете да се регистрирате в системата ни, можете да продължите разплащането като „Регистриран гост”. Тук системата ще Ви предложи да въведете необходимата информация за осъществяване на плащане.

 

Информация за плащане

На тази страница е необходимо да попълните прецизно имената си, адрес и телефон (полетата отбелязани със звездичка са задължителни за попълване, за да продължите към следващата стъпка). Бихте могли да запазите най-често използваните от Вас данни, така че когато отново се върнете при нас, тези данни да бъдат автоматично попълнени.

След като попълните информацията в тази страница, натиснете бутона „Продължи”. Системата ще зареди следващата стъпка  - „Начин на доставка”

 

Начин на доставка

В този раздел  можете да видите цената на доставката с куриер. Както е упоменато в нашите Общи условия и допълнителна информация, за поръчки до 100 лв. таксата за доставка е 4,90 лв.  рамките на цялата страна), а при поръчки над 100 лв. доставката е за наша сметка.

 

Начин на плащане

Тук е необходимо да изберете начина, по който бихте искали да осъществите плащането.

 

 

Преглед на поръчката

При последната стъпка, преди да финализирате поръчката можете да видите още веднъж как изглежда тя.  Тук имате възможност да напишете коментар към поръчката в случай, че имате по-специфични изисквания (например: „Бих искала пръстенът ми да бъде 55-ти размер” или „Ако е възможно поръчката да се изпрати след 10 дни на посочения адрес”)

След тази последна стъпка и натискането на бутон „Поръчай”, поръчката Ви ще бъде оформена, а наш сътрудник ще се свърже с вас за потвърждение. В рамките на 72ч. (с изключение на официалните почивни дни) избраното от Вас бижу ще пристигне на посочения адрес.