СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Плащане

Наложен платеж (разплащане при доставка)

Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:

  • Да отворите пратката;
  • Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;
  • В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.

Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal.

По банков път

Като преведете съответната сума по нашата банкова сметка ( ще получите инструкции за плащане след изпращане на поръчка). За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката.

За да получите подаръка до края на следващия работен ден е необходимо да преведете сумата в клоновете на Първа инвестиционна банка или друга българска банка (включително чрез система за online банкиране) най-късно до 11.00 часа. След извършване на плащането трябва да ни изпратите сканирано/електронно копие на платежно нареждане на [email protected].