СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Бих искал да закупя продукт, който не е наличен. Как мога да го направя?

Не се колебайте да потърсите информация относно бижутата в сайта на e-mail [email protected] както и на тел: 0894467641.

 

Бижуто не ми става?

Ако бижуто, което сте закупили от Elite pPrecious не отговаря на Вашия размер, не е проблем да ни го изпратите отново и ние да го направим по размер. В този случай корекцията влиза в гаранцията на бижуто и ще бъде необходимо да заплатите само куриерските услуги.

 

Как да разберем чистотата на нашето златно и сребърно бижу?

Чистотата на златото проба 585 е 58,5% злато и 41,4% сплав, а при среброто 925 е 92,5% сребро и 7,5% сплав. За да се потвърди чистотата, металът може да се подложи на тест в най-близкото бижутерско ателие. Печатът 585- при златните бижута и  925- при сребърните доказва автентичността на бижутата ни. Съответният носител на гаранция е в уверение, че закупените бижута отговарят на качеството и са преминали през всички проверки, изисквани от закона.

 

Как да се съхраняват златните и сребърните бижута?

За запазването на блясъка на бижутата е необходимо те да се съхраняват по правилен начин. При почистване е препоръчително да се чистят с кърпичка за бижута, каквато можете да намерите във всеки бижутерски магазин. Не е препоръчително да се използват твърди предмети, дори и хартиената кърпа за ръце може да нанесе драскотини по повърхността. Чистете бижутата си само с кърпа и не използвайте ноктите. В определени магазини можете да намерите и специални разтвори за чистене на сребро. Някои видове бижута не позволяват да се спи с тях, затова е препоръчително свалянето на бижутата вечер. При досег с препарати например също биха могли а се повредят, което изисква специално отношение към бижутата, за да бъдат бляскави и Ви носят красота дълго време.

 

Кога ще получа поръчката си?

Доставката на поръчките се извършва чрез куриерска фирма, само на територията на  България, в рамките на 72 часа - за работни дни. В неделя, както и в официални почивни дни, не можем да изпратим поръчката Ви и 72 часовият срок за доставката се счита от първият работен ден, който следва.

Има и малки изключения за някои райони на страната, когато  разносът на куриерски пратки се извършва в определени дни, което означава, че ние сме спазили срокът при изпълнението на поръчката, но пратката не може да достигне до Вас в този срок, защото политиката на куриерската фирма е друга.

 

Бижуто ми е в гаранционен срок и се нуждае от поправка. Какво да направя?

Ако се наложи корекция на определено бижу, при възможност може да посетите магазина ни в София на ул. Солунска 8, където прецизно ще Ви бъде взет размер (ако става въпрос за корекция на размер на пръстен), или да Ви бъде прието бижуто със съответен проблем за ремонт. Необходимо е и да си носите придружаващия бижуто сертификат, тъй като ако е в гаранция ремонтът е безплатен. Самата процедура на поправката се извършва в рамките на 3 работни дни. Ако нямате възможност да оставите бижуто си за поправка в нашия магазин може да го изпратите по куриер на адреса ни (София 1000, ул. Солунска 8 - магазин „Елит“) и след извършване на поправката ние ще Ви го върнем на заявен адрес отново по куриер, като такса доставка ще бъде за Ваша сметка.

 

В какво се изразява гаранцията  на Вашето бижу?

Elite Рrecious продава само продукти с доказан произход, придружени със сертификат, с който нашите клиенти ползват 1 година гаранция.

Гаранцията се изразява при проблем възникнал поради фабричен дефект, а не при неправилно носене на бижуто от притежателя си. Тя покрива рекламации като монтаж на камък, дефектна закопчалка, проблем свързан с фабричната обработка на бижуто, корекция на размер и съответно не се отнася при следните случаи - механично увреждане като изпускане, удар, надраскване, втора и всяка следваща корекция на размер на бижу.

 

Как са опаковани бижутата, които поръчвам?

Всяко бижу, което закупувате от нас, ще бъде опаковано с плюшена торбичка и фирмена опаковка на фирмата, така че да изглежда като подарък. Така няма да се налага да мислите за допълнителни разходи по опаковането и можете да впечатлите любимия човек с оригиналната опаковка.

Ако искате подаръкът Ви да изглежда още по-изискано, предлагаме и плюшени кутийки, които се заплащат допълнително на цена 2 лв.

 

Как да направя поръчка?

Процесът на една стандартна поръчка в магазин eliteprecious.com не се различава от обичайната практика на електронните магазини. Моля, обърнете внимание, че за да бъде видяна Вашата поръчка от нашите служители е необходимо да завършите докрай процеса описан подробно на страницата "Как да поръчам". Само след като натиснете "Поръчай" на последната стъпка ние ще получим известие за Вашата покупка.