СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

ДОСТАВКА

Продуктите на Elite Precious се доставят само в рамките на България.

Колко струва доставката?

Доставяме Вашите поръчки до всеки адрес в рамките на България на цена 4.90 лв. с ДДС. Поръчки над 100 лв. се доставят безплатно.

За колко време ще пристигне поръчката ми?

Уважаеми клиенти,

Във връзка с натовареността на куриерските фирми, бихме желали да Ви уведомим, че е възможно забавяне на доставките на Вашите поръчки. За момента нямаме възможност да гарантираме и доставка с фиксиран час.

Извиняваме се за причиненото неудобство. За да получите своята поръчка във възможно най-кратък срок, можем да Ви предложим получаване от нашия магазин на ул. Солунска №8, София. Ако желаете да се възползвате от това, моля да го посочите в полето за коментари при завършване на своята поръчка или да се свържете с наш сътрудник на тел. 0894 467 641 преди изпращането ѝ.

Можете да се запознаете с доставките за Коледа и работното време на нашите куриери през празничните дни тук.

За нас е важно Вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Разбира се, всички наши продукти са уникати и понякога се налага  да направим необходимите корекции, за да изпратим закупеният от Вас пръстен или гривна в посочения при поръчката размер. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. В такива случаи максималното време за доставка на поръчани продукти е 72 часа. Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас ако времето за вас е от голямо значение, за да уговорим експресна доставка в рамките на същия или следващия ден.

Има ли някакви скрити такси за доставка и опаковане?

Категорично не.

А ако сбъркам адреса?

Ако поради някаква причина ние сме виновни за евентуално объркване в адреса на доставката, ще коригираме грешката безплатно. За съжаление, ако случайно въведете грешен адрес, няма как да поправим това освен като изчакаме пратката да се върне при нас, за да я изпратим отново. В този случай клиентът следва да заплати стойността на втората доставка.

Все още имате въпроси? Използвайте формата в долния десен ъгъл на вашия екран или ни се обадете на телефон 0894 467641.