СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Още изгледи

Качествени бижута

Ваучер за подарък

Кат. № gift-voucher

Наличност: В наличност

0,00 лв.

С ваучера за подарък от Elite Precious и верига магазини Elite Jewellery можете да сте уверени, че вашият избор ще съответства напълно на вкуса и желанията на получателя.


Ако желаете да закупите ваучер на стойност, различна от посочените варианти, моля свържете се нас, за да бъде подготвена Вашата индивидуална поръчка.


* Задължителни полета

С ваучера за подарък от Elite Precious и верига магазини Elite Jewellery можете да сте уверени, че вашият избор ще съответства напълно на вкуса и желанията на получателя.

Ваучерът може да бъде на избрана от Вас стойност, като за самия носител не се заплаща допълнителна такса. Неговата доставка се заплаща допълнително в размер на 4.90 лв., независимо от заявената стойност на ваучера. Сумата от ваучера може да бъде използвана накуп - за една покупка, или за няколко отделни покупки в рамките на срока му на валидност. В случай, че стойността на избрания продукт или продукти надвишава стойността на ваучера, разликата се доплаща, а в случай, че стойността им е по-малка същата се изважда от наличната стойност на ваучера. Стойността на ваучера или остатъкът от нея не може да бъде заменена за пари и ваучерът не може да бъде върнат срещу получаване на парична сума. Ваучерът се издава на стойност равна на заплатената при закупуването му сума. Сумата по ваучера не се олихвява.

Ваучерът е валиден за срок от 1 година от датата на издаване. В случай че ваучерът не е използван в периода на валидност, същият автоматично се анулира и неизползвана наличност не се възстановява.

Ваучерът може да бъде използван за покупки от магазини Elite Jewellery, така и от онлайн магазин Elite Precious, съгласно Общите му условия.

Ваучерът не е личен и може да се прехвърля на трети лица, като за действителен притежател на ваучера ще се счита лицето посочено уникалния номер на ваучера.

Ваучерът може да се използва за всички предлагани артикули, включително в периоди на разпродажба.

При покупка на продукт от онлайн магазин Elite Precious с ваучер, това трябва да се упомене в полето за коментари и да бъде вписан неговият номер. При покупка в магазини Elite Jewellery, трябва да бъде представен ваучерът или неговият номер.

При покупка на продукти от онлайн магазин Elite Precious с ваучер за подарък, важат обичайните условия за доставка - при стойност на покупката под 100 лв. доставката се заплаща от клиента съгласно условията на доставка, а при покупка на стойност над 100 лв. доставката е безплатна.

Справка за оставащата сума във ваучера може да бъде направена на телефон 0894 467 641 в делнични дни и на email: sales@eliteprecious.com.

Пълните условия можете да прочетете тук.

Пол:
Жени, Мъже, Деца
Колекция:
Ваучер за подарък
Повод:
Рожден ден, Годишнина, Юбилей, Абитуриенти