СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Гривни

Asc
Asc
Гривна с червен конец с диаманти
Гривна с диаманти
Гривна с диаманти
Гривна с изумруди
Гривна с диаманти
Asc