СРЕБРО - ЗЛАТО - ДИАМАНТИ

Още изгледи

Качествени бижута

Сребърна гривна

Кат. № GIPS398

Наличност: В наличност

80,00 лв.

Материал:


Сребро- 925 проба със силикон
Италианска изработка от колекцията "Ледена роса"


Размери:


Тегло: 7.08 гр
Дължина: 21 см


Камъни:


Няма камъни

Допълнителна информация

Този продукт е уникат, но след корекция може да бъде доставен в размер, подходящ за вас или вашите близки. Ще можете да въведете размера, който желаете в полето за коментари на последната стъпка преди да завършите Вашата поръчка.

Кой е моят размер?

Премерете обиколката на китката си в сантиметри и въведете стойността в полето за размер.
Пример: ако обиколката на Вашата китка е 135 мм, размерът, който трябва да посочите е 13.5 см.

Продуктът може да бъде доставен в рамките на не повече от 72 часа. В пратката ще намерите допълнително сертификат за гаранция и съответния фискален документ. Прочетете повече за нашата доставка.

Ако поради някаква причина се окаже, че това бижу не е подходящо за Вас или Вашите близки, в рамките на един календарен месец след покупката ще Ви върнем парите или ще го заменим, без да задаваме каквито и да били въпроси. Възстановяването на сумите за върнати продукти става само по банков път на посочена от клиента банкова сметка. Закупени бижута се приемат обратно само ако междувременно не са били употребявани и в оригиналната им опаковка, придружени от сертификата за гаранция. Поради нежната природа на тези продукти, запазваме правото си да не приемаме продукти, които са били повредени при употреба. Вижте нашата Политика на връщане.

Нашите бижута са произведени по съвременна технология, която позволява те да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни. Скъпоценните камъни, вложени в тях, са монтирани, а не залепени, което допринася допълнително за тяхната здравина и издръжливост. Научете повече за качествените бижута.

Всички продукти в този електронен магазин се предлагат съгласно Удостоверение за регистрация от Министерство на финансите за преработване и търговия с благородни метали и скъпоценни камъни.

Посочената цена е с включен 20% ДДС.

Материал:
Сребро
Пол:
Жени, Мъже
Колекция:
Ледена роса
Повод:
Парти, Сватба, Рожден ден, Годишнина, Юбилей, Абитуриенти