Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Сребърно вълшебство през цялата 2020 година

Сребърно вълшебство през цялата 2020 година

Всяка високосна година идва сребърните бижута се радват на особен интерес. Знаете ли защо е така?

Още от древни времена високосната година се е свързвала с влиянието на Луната, а старият алхимичен символ е непълна Луна и именно заради това през тази година се вярва, че трябва да се носят накити от бял метал.

Все по-актуални са красивите комбинации на сребърни бижута с цветни камъни, които неизменно стоят изключително стилно. По-романтичните натури може да заложат на впечатляващи комбинации с флорални елементи, декорирани с корал, които приковават вниманието.

Купихте ли си ново сребърно бижу тази година?

В нашите колекции можете да откриете голямо разнообразие от модели – сребърни обеци, пръстени, колиета.

Ако не носите сребро, бялото злато е Вашето решение! Все по-модерно и търсено, особено сред младите дами, то разкрива безброй възможности и определено се отличава със стойност и класа. В бижутата с диаманти също най-често се залага на бялото злато, тъй като то най-добре разкрива блясъка на скъпоценния камък.

Сребърни продукти за дома

Освен сребърните бижута, интересно  предложение са и сребърните лъжички и чаши, които са изключително оригинални и актуални за тази година. Изцяло ръчна изработка, красиво декорирани с различни орнаменти, чашите са една красива инвестиция за поколения наред. Виното поднесено в сребърни чаши допринася за една аристократична и празнична обстановка!

В нашата линия за сребърни продукти за дома Elite Precious Home ще откриете сребърни чаши за кафе и вино, чинийки и купи, сребърни лъжички.

Подходящи за всеки повод, те винаги могат да украсят най-прекрасните ни моменти! Препоръчваме като идея за подарък при поводи като юбилей, сватба и годишнина - традицията е 25 годишнина да бъде наричана Сребърна сватба. За да бъдат още по-нестандартни, можете да гравирате чашите и така ще ги направите  още по-специални.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари