must-haves-header

За много жени бижутата са задължителна част от облеклото – да излезеш без бижу би било почти равносилно на това да излезеш без дрехи. Както и при дрехите, всеки сезон в бижутата се появяват нови тенденции – нови форми, цветове, материали. Как да подбираме бижутата си така, че винаги да разполагаме с подходящо бижу за всеки повод и да бъдем актуални? Кои са задължителните бижута за гардероба една дама?

Гривна

Гривните винаги са имали важно значение в историята на бижутата. В Индия те се свързват с брака и от омъжените жени се очаква да носят гривни, а в много култури по света се смята, че гривните носят закрила – срещу зли очи, горещина и др.

Можете да изберете гривна тип верижка – елегантен и класически модел, който да носите във всекидневието. Нашите лични предпочитания са за комбинация от няколко тънки твърди гривни – леко небрежно и много стилно.

Класическа гривна от бяло злато

Твърда гривна от жълто и бяло злато

Дълго колие

След като става емблема на стила през 20-те и 30-те години на миналия век, в последните години дългото колие отново е предпочитаният вариант от дамите. Можете да го носите както денем, така и с вечерен тоалет, да го прехвърлите назад върху голия гръб на официалната рокля, или да го комбинирате с друго колие с медальон. Дългото колие може да придаде блясък на по-семплите тоалети в гардероба ви – комбинирайте го с любимото си поло, права рокля или туника.

Колие от жълто злато

Колие от жълто злато – 60 см.

Късо колие

Изберете модел, който е достатъчно деликатен, за да можете да носите във всекидневието в комбинация с други бижута, но и с достатъчно завършен вид, за да се носи самостоятелно.

Колие от жълто злато с циркони - 45 см.

Колие от жълто злато с циркони – 45 см.

Колие от бяло злато с диаманти

Колие от бяло злато с диаманти – 44 см.

Коктейлен пръстен

Обикновено коктейлните пръстени са с голям и цветен централен камък – чудесен начин да внесете цвят в тоалета си. Това е бижуто, с което можете да изразите в най-голяма степен своя стил и индивидуалност. Макар да се нарича „коктейлен“, можете да носите този пръстен на всякакви събития, когато искате да се почувствате в центъра на вниманието.

Пръстен от розово злато със син топаз

Пръстен от розово злато със син топаз

Пръстен от жълто злато – италианска изработка

Малки обеци на винт

Това е един от ключовите елементи във вашата колекция с бижута. В идеалния случай това може да са обеци с диаманти – класически, стилен и елегантен избор, който винаги ще е на място. Но разбира се може да заместите диамантите и с друг скъпоценен или полускъпоценен камък.

Този модел обеци е абсолютно универсален – можете да комбинирате с всякакви дрехи и други аксесоари, без да се притеснявате дали ще си отиват, като същевременно придават завършен вид на визията ви.

Обеци от бяло злато с диаманти

Обеци от бяло злато с диаманти

Обеци от бяло злато с диаманти

Обеци от бяло злато с диаманти

Висящи обеци

Висящите обеци можете да изберете за специални случаи – за да подчертаете чертите на лицето и да изразите своя индивидуален стил. Лекото им полюшване с всяко ваше движение допринасят за специалното усещане. Тук изборът на конкретен модел може да е много разнообразен – спрете се на този, който пасва най-много на вашия темперамент.

Сребърни обеци с циркони

Сребърни обеци с циркони

Перли

Перлените бижута са истинска класика – няма как да не си представим веднага Коко Шанел и нейния безупречен стил. Без излишна показност, но същевременно неотменно елегантни, перлите придават изтънченост както никое друго бижу. И това важи както за малката черна рокля, така и за кашмирения пуловер или бизнес облеклото.

Сребърни обеци с перли и циркони

Сребърни обеци с перли и циркони

Сребърно колие с перли и кристали Сваровски

Сребърно колие с перли и кристали Сваровски

Имате нужда да попълните колекцията си от бижута с някой от тези модели? Вижте нашите предложения: www.eliteprecious.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
1 Comment