Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Брачната халка – съвети за избор

Брачната халка – съвети за избор

При изработката на брачни халки ние в Elite Precious подхождаме индивидуално, защото те са не просто бижу, а символ на любов и вярност, който носи много специални и лични емоции. За да направите най-добрия избор за своите брачни халки, ще Ви помогнем с някои насоки.

На първо място, изработката на халки става по индивидуална поръчка, според Вашите лични желания и предпочитания, с Вашите точни размери. Ето защо е необходимо да обмислите своя избор и да направите заявка достатъчно рано преди сватбения ден.

Какви са елементите, за които трябва да помислите?

Дизайн на халките

Ние имаме каталог с модели, който можете да разгледате тук. Всеки от тях може да бъде модифициран според Вашите предпочитания – да избирате различни цветове, камъни и др. Но ако все пак никой от тях не се доближава до Вашето мечтано бижу, ние можем да изработим модел по Ваш модел.

Избор на цвят злато

Халките могат да бъдат изработени съобразно Вашите предпочитания за цвят или комбинация от цветове. Изборът вече не се ограничава само до стандартните опции жълто и бяло злато, а също и модерното розово или кафяво злато. Ако сте харесали някой от нашите модели, но цветовете не Ви допадат, това не е проблем –  Вие можете да определите изцяло цветовия дизайн върху своята халка.

Камъни

Камъните придават блясък и завършен вид на халките. Тъй като халката обикновено се носи постоянно, особено важно е камъните да са здраво монтирани. В бижутата на Elite Precious камъните не се лепят, а се монтират ръчно, което гарантира по-голяма здравина и устойчивост. Инкрустирането на камъни в халките е още един начин да придадете повече индивидуалност на своите халки и да знаете, че те са неповторими и само Ваши. При нас сами можете да изберете къде върху халката да Ви се монтират камъни, колко да бъдат и какви. Възможностите са безброй и зависят изцяло от Вашия вкус.

Профил – стандартен или комфортен

Съществуват различни видове вътрешни профили на халките – от тях зависи как пръстенът приляга върху ръката.

Стандартният профил е заоблен във външната част и плосък от вътрешната. Повечето по- масивни халки се предлагат именно с такъв профил.

Профилът, които е с овална част от вътрешната страна, е така наречения от ювелирите комфортен профил, тъй като придава усещане за изключително удобство.

Гравиране на халките

Ако искате да добавите един финален персонален щрих към своите халки, те биха могли и да се гравират. Обичайно младоженците гравират датата на сключване на брак или стоите инициали, но това е още един момент, в който имате пълната свобода да добавите креативен щрих към брачните си халки.

Имате нужда от още информация или желаете да направите поръчка на брачни халки? Нашите консултанти Ви очакват!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари