Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Мода наобратно

Мода наобратно

Колие - гръб

Заинтригувахме ли Ви? За дамите е естествено да бъдат суетни и капризни по отношение на външния си вид и разбира се визията им трябва да бъде зашеметяваща във всички аспекти. Красивата жена неизменно привлича погледите – как бижутата могат да допринесат за интригуващия външен вид дори в гръб? Отговорът ще намерите в следващите няколко реда.

Модата на колиетата за гръб, се е зародила още по времето на Коко Шанел, която е била скандална за своето време. Оттогава насам идеята за такъв тип мода претворява визията на хора с авантюристичен дух, нестандартни идеи и завладяваща женствена визия. Дълго колие с много камъни, преметнато небрежно с акцент към гърба претворява образа на бохем, на самодива, на жена с изразен вкус и собствено мнение за визията си.

За да имаме колие на гърба, разбира се трябва да имаме и рокля или блуза с изрязан гръб – нещо, което е често срещано в модния свят. Ако дрехата е с дълбоко изрязан гръб, би й подхождало по-издължено бижу, с акцентираща централна висяща част, а ако е тип право деколте, то интересно ще стои бижу тип гердан, което деликатно приляга по гърба.

При церемонията по връчването на Оскарите тази година с впечатляваща визия блеснаха актрисите Ан Хатауей и Дженифър Лоурънс. Дженифър Лоурънс се появи със зашеметяваща бяла рокля Dior Haute Couture и дълго колие спускащо се по гърба и заслужено беше определена от медиите за най-добре облечената звезда на церемонията, a Ан Хатауей беше заложила на предивикателен тоалет Prada, допълнен с колие със скъпоценни камъни обърнато назад.

Модната линия на тези бижута, макар и да не е широкоразпространенa като модна тенденция, несъмнено е изключително интересна и пределено буди любопитството в околните. Не се страхувайте и Вие да експериментирате с визията си!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари