Колекция Флора е нашият подарък за Вас – авторски златни бижута, в които влагаме дългогодишния си опит и желанието да Ви предложим нещо уникално и специално. Ръчна изработка от злато, вълнуващи цветови комбинации, естествени камъни и завладяващ дизайн – това са само някои от характеристиките на бижутата от колекция Флора. В следващите редове ще прочетете повече за създаването ѝ и ще се насладите на първите ни модели пръстени.

Ръчна изработка

Бижутата от колекция Флора са изработени ръчно – създадени от умелите ръце на нашия майстор-бижутер. Както при всички бижута, предлагани от Elite Precious, камъните също са монтирани ръчно, а не залепени – този метод гарантира по-голяма издръжливост и здравина.

Избирайки едно от тези бижута, знаете, че в него е вложено лично отношение. Вижте и вниманието към малките детайли:

ring-detail  ring-detail-7
Златен пръстен с естествен син топаз
Пръстен от розово злато с естествен танзанит и циркони

Съвременен дизайн

400x300 Колекция Флора е в синхрон с последните тенденции във фината бижутерия – моделите са изработени от злато в различни цветове, включително набиращото все по-широка популярност розово злато. Цветните камъни, вложени в бижутата, и флоралните мотиви, придават много женствен облик на колекцията.

Някои от моделите са изключително фини и тънки и позволяват едновременното носене на няколко пръстена на един пръст – друга актуална тенденция в света на бижутата. Експериментирайте с тях, комбинирайте свободно!

Естествени камъни

В колекция Флора сме използвали предимно естествени камъни – детайл, който много от нашите клиенти ценят и който допринася за стойността на бижуто. Вложените естествени материали правят удоволствието да носиш ръчно изработения продукт още по-голямо.

Ще останете впечатлени и от разнообразието и интригуващия избор на полускъпоценни камъни – по-необичайни, по-редки, по-интересни. Вижте някои от тях:

ring-flora ring-flora-2 ring-flora-3
Златен пръстен с естествен розов опал Златен пръстен с естествен син топаз Златен пръстен с естествен родолит

Всички модели от нашата авторска колекция вижте тук.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail