Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Глад за бижута

Глад за бижута

Апетитът на дамите към хубавите бижута и аксесоари вероятно никога няма да бъде задоволен. А какво е стилът без перфектното бижу? То притежава силен остатъчен вкус, както когато опитваш ново непознато ястие!

Новите колекции пролет-лято 2014 г. ни предлагат нови изненади с интересни и предизвикателни бижута, които очертават актуалните тенденции. Този сезон бижутата ни предизвикват и определено водещ акцент са скъпоценните и полускъпоценни камъни. От тъмно червено, цветовият стил преминава в синьо-зелената гама. Тази мода до голяма степен е повлияна и от настъпилата година на коня, за който се смята, че се омилостивява със синия цвят.

Гривна и колие с изумруди

Гривна и колие с естествени изумруди @ Elite Precious

Модата диктува аксесоарите, които завършват стайлинга на всяка дама, да са натурални. Няма опасност да сгрешите в избора си ако заложите на естественото – това е все едно опитвате вкуса на ориенталски плодове, смокини, синьо сирене и зелен чай.
Изцяло обсипани с естествени камъни, многослойните гривни и колиета се открояват като моден аксесоар. Естественият камък е неподвластен на времето и податлив на изящна обработка, той с лекота се превръща в произведение на изкуството! Освен че дарява енергия на притежателя си, той е и много атрактивен, с по-висока стойност и с естествено привличане! Определено се налага мода, която лесно може да задоволи апетита на всеки човек към изтънчените бижута.

Голям хит в бижутерията е и ръчно изрисуваният емайл, чрез който бижутата сякаш оживяват. Именно с такъв емайл са украсени златни и сребърни накити с флорални и животински мотиви. От роза до пеперуди и гущери всяка дама долавя нотка вдъхновение от животинското царство към гардероба си. Определено привличат отдалече всеки поглед! Това са бижута в захарни цветове и сочна палитра от ярки тонове, баланс между добрите традиции и иновативни технологии.

Златни обеци с полускъпоценни камъни и ръчно изрисуван емайл

Златни обеци с полускъпоценни камъни и ръчно изрисуван емайл @ Elite Precious

При колиетата тенденцията е да са леко подправени с дълги синджири, което напомня атмосферата на френски шик и дискретен златен блясък.

И за да бъде перфектно менюто, отдайте се на новото предизвикателство с новия тренд при бижутата, който ще задоволи Вашия глад за нови емоции! Поне до следващия сезон :)

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари