Валута
BGN
  • PLN
  • EUR
  • BGN
  • RON
Вижте всички статии

Детски обеци

Детски обеци

Детски обеци

Специално за нашите малки приятели в Elite Precious предлагаме подбран асортимент от детски обеци, който редовно обновяваме и обогатяваме с любими класически и нови модели. Знаем, че малките момичета с радост избират сами своите аксесоари, съвсем като истински дами. За да са спокойни и техните родители за избора им, ние сме подбрали бижута, които са подходящи за тях.

Детски обеци – от злато и сребро

На първо място за детските обеци е важен материалът, от който са изработени те. Детската кожа е по-чувствителна и е препоръчително да се използват материали, които е по-малко вероятно да предизвикат раздразнения и реакции, макар и това да не са първите обеци след пробиването на ушите.

Най-разпространеният и подходящ вариант е златото – 14 или 18 карата. В нашите колекции ще намерите предимно обеци, изработени от 14-каратово злато.

Закопчаване на обеците

За по-малките деца обикновено се предпочитат обеците на винт. Те са малки и компактни, стоят плътно прикрепени към ухото и са по-безопасни, защото по-трудно могат да бъдат свалени или да паднат. Също така не се налага да бъдат сваляни всяка вечер и не се закачват лесно по дрехите, така че по-трудно се губят.

Детски обеци от жълто злато и циркони Детски златни обеци с цветен емайл
Детски обеци от жълто злато и циркони Детски златни обеци с цветен емайл

 

По-големите деца може да предпочетат и висящи обеци. Детските модели обаче също се правят с по-стабилно закопчаване, например английска закопчалка, което намалява риска от случайно изплъзване и падане на обеците.

Размерът не обеците от детските ни колекции също е съобразен с размерите на детското ухо.

Дизайн – цветни фигури и любими герои

Разбира се, за децата, както и за възрастните, дизайнът на обеците е основен фактор при избора. В асортимента ни присъстват както по-семпли модели с геометрични форми и бели камъчета, така и много обеци с цветя, пеперудки, анимационни герои и други декорации от цветен емайл.

Детски обеци с циркони и рубини Детски обеци с цветен емайл и циркони
Детски обеци с циркони и рубини Детски обеци с цветен емайл и циркони

 

Вижте всички модели обеци в нашия онлайн магазин.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари