Толкова са разнообразни модните тенденции за лято 2015, че почти няма начин да не сте в крак с модата, каквото и да изберете. Избрахме за вас някои от нашите любими тенденции в света на бижутата.

Обеци – красотата на асиметрията

Докато миналата година на мода бяха единичните обеци, тази година актуална е асиметрията – различна обеца на всяко ухо. Можете да подберете две еднакви обеци в различен цвят, или пък в еднакъв цвят, но различна форма, обеци с малка разлика в отделни елементи в дизайна, или пък два съвсем различни модела – можете да проявите фантазия, за да постигнете оригинален, но хармоничен резултат.

Обеци от розово сребро с оникси

Сребърни обеци с циркони

Късо колие около врата

Този модел не излиза за дълго от модните тенденции – тази година отново присъства в колекциите на много от световните дизайнери. Предпочитан от дамите с по-дързък стил, „choker“ моделът може да е изработен от различни материали и декориран със скъпоценни камъни. Ние обаче ви предлагаме два по-изчистени варианта от 14 карата жълто злато:

Колие от жълто злато с ръчно изрисуван емайл

Колие от жълто злато

Цветовете на природата

Леките летните дрехи ни позволяват да насочим вниманието към бижутата – това лято те са цветни и забелязващи се отдалече. А какво по-хубаво от натуралните цветове на естествените камъни? В нашите колекции те са комбинирани както със злато, така и със сребро:

Сребърни обеци с циркони и естествени изумруди

Златни обеци с естествени рубини

Гривна от розово сребро с естествен азурит и циркони

Пръстени

Този сезон те са с необичайна форма. Кои са най-актуалните? Тези за повече от един пръст, или пък го покриват почти изцяло.

Двоен пръстен от розово сребро с циркони

Пръстен от розово сребро с циркони

Пръстен от розово сребро с циркони – пеперуда

Винтидж

Тенденциите през този сезон са в две противоположни посоки – иновативен дизайн, смели комбинации и изцяло нови форми на бижутата, но и носталгия по миналото, отразена във все още актуалната винтидж вълна. В този стил са и бижутата от патинирано сребро с естествени камъни, които можете да откриете при нас:

Обеци от черно и жълто патинирано сребро с циркони и естествени изумруди

Медальон от патинирано сребро с цикони и естествени изумруди

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
No Comments